16 jun 2017

B2B Incasso Specialist

Alle medewerkers van Incassobureau Trivion zijn hoog opgeleide professionals. Hun specialisatie in B2B incasso's staat hoog aangeschreven met een succesratio van 92%.

B2B Incasso's

Incassobureau Trivion is een commerciëel incassobureau. Dat betekent dat we enkel incasso's innen op basis van business-to-business vorderingen. We zullen echter wel innen van particulieren als ze persoonlijk aansprakelijk zijn voor een zakelijke schuld.

Werkwijze

Onze incasso specialisten stellen een aangepaste aanpak op voor elke claim. Ze beoordelen de bijbehorende documentatie van onze klanten vooraleer ze een eerste contact aangaan. Onze medewerkers begrijpen hoe bedrijven werken en welke rol contracten spelen.

Ze trachten ook begrip te hebben voor het bedrijf dat het geld verschuldigt is en wie de persoon is die ze moeten contacteren. Hoe meer inzicht onze medewerkers hebben, hoe hoger de kans op succes. Ze trachten na te gaan waarom de debiteur niet betaald heeft en bepalen de beste manier om te onderhandelen op basis van de personaliteit van de contactpersoon.

Vaak willen debiteuren de ware reden van uitblijvende betaling niet meteen onthullen. Luisteren naar een debiteur en hun de situatie laten uitleggen is vaak de juiste manier om het geld te ontvangen. We luisteren zorgvuldig naar verontschuldigingen en uitleg, maar stellen ook vragen om te bepalen wat er waar en niet waar is. Een debiteur betrappen terwijl hij een misleidend verhaal fabriceert kan een krachtig instrument zijn bij het innen van B2B incasso's.

Eens we de echte reden voor het uitblijven van betaling kennen, bepalen we een strategie om het geld te ontvangen. Bovendien hanteert Incassobureau Trivion een No Cure, No Pay principe. U betaalt ons pas wanneer wij erin slagen de openstaande factuur te innen.

Efficiënt Incassobureau

We hebben een succesratio van 92% wanneer het aankomt op openstaande B2B facturen innen. De slaagkans is zo hoog omdat onze medewerkers goed opgeleid zijn, veel ervaring hebben, goed luisteren en weten wat de beste manier is om de betaling voldaan te krijgen.

Klaar om je geld te innen?

 
 
 

Incassobureau Trivion

  +32 (0)14 82 14 48

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Trivion voor extra uitleg!

  Wij geven u vrijblijvend advies